Анксиозност (инфографик)

Личностите кои страдаат од анксиозност најдобро можат да ги разберат нејзините негативни ефекти врз нивниот живот. Дури и да не страдате од ова нарушување, анксиозните епизоди и хроничниот стрес кои сите ние ги доживуваме може да доведат до нарушување на здравјето. Погледнете каков ефект има анксиозноста врв вашето тело.

Анскиозност (инфографик)

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.