Category: ТЕСТОВИ

Тест за Самоефикасност

Самоефикасноста е особина која се однесува на нашето верување дека сме...

Тест: колкава е вашата самосвеснот

Психолозите Fenigstein, Scheier i Buss составиле прашалник преку кој можете да го...

Тест: Дали сте осамени?

Својата човекова природа можеме да ја оствариме само во интеракција со...

Тест: дали сте перфекционист

Дознајте го вашето ниво на перфекционизам.

Тест: дали се плашите од блискост

Прочитајте ги изјавите и проценете колку се согласувате со секоја од нив.

Знаете ли да го контролирате бесот или тој ве контролира вас? Проверете…

Ви прави ли лутината проблем со околината? Проверете во тестот колку добро...

Тест за депресија

Овој тест може да ви помогне да одредите дали можеби имате потреба да...

Тест: Колку сте подготвени за љубовна врска?

Тест: Колку сте подготвени за љубовна врска?

Проверете колку добро функционирате во оваа област преку овој краток тест...