Чудото на Сем

Сем се здобива со фатални повреди на мозокот, после тешка сообраќајна несреќа од која останува во кома. Но денес, тој е инспирација за другите луѓе…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.