Депресијата е болест на цивилизацијата

Dr. Stephen Ilardi е професор по клиничка психологија и автор на книгата „Лекот за депресијата: Програма во 6 чекори за победа на депресијата без медикаменти“. Автор е на 40 професионални статии за менталните заболувања, и е национално признат експерт за депресија. Добитник е на престижна награда за ран придонес во ова поле.

Во овој говор, тој накратко зборува за депресијата и неговите истражувања.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.