Инспиративни видеа

Jubilee Project е непрофитна организација која ја создале тројца пријатели кои собирале доброволни прилози за Хаити после земјотресот во 2010 година. Инспирирани од резултатот ја создале оваа организација чија мисија е да инспирира промени, да предизвика акција и да ја подигне свесноста. Нивната цел е да создаваат видеа кои се забавни за гледање, а воедно и инспиративни. Одвојте неколку минути и верувајте нема да зажалите..
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.