Инспиративно видео кое ќе ви покаже дека ништо не е невозможно

Даниел Орнер била дијагностицирана со рак на коски кога имала само 15 години и тогаш докторите ѝ кажале дека мора да ги оперира белите дробови на секои 2 години до крајот на нејзиниот живот. Но, таа успеала да се избори со оваа застрашувачка болест и веќе 6 години е ослободена од неа. Орнер успеала да покаже што точно значи како да се преживее, но и како вистински да се живее. Ова кратко видео ќе ви докаже дека ништо не е невозможно и дека секој може да сонува, но и да си ги оствари тие соништа. Погледнете.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.