Како бебето го менува бракот

Од серијата уникатни документарци, во овој, брачна двојка лице в лице одговараат на проблематични прашања поврзани со нивната врска, стравовите и патот кој ги чека понатаму.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.