Како да препознаете дека некој ве лаже?

Една од поатрактивните теми во псхологијата е говорот на телото, која нуди одговори на прашања од типот: како да препознете кога некој ве лаже; кои се знаците кои укажуваат дека некој е заинтересиран за вас и слично. Во ова кратко и интересно видео можете да видите и научите како да ги ловите знаците кои укажуваат на тоа дека некој ве лаже.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.