Како ја препознаваме депресијата

Депресијата е екстремно важна да се забележи. Симптомите се забележливи, единствено треба да знаеме што да бараме. Животот не треба да го живееме мислејќи дека сме сами, туку треба да побараме помош. Секогаш постои опција заедно да работиме кон закрепнување.

6 знаци за депресија:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.