Какво е вашето емоционално здравје?

Емоционаното здравје е определено од неколку елементи: од степенот на љубовта кон себе, од отвореноста, од комуникацијата и довербата.Психолог, Интегративен и Гешталт советник. Основач, координатор и советник во здружението за едукација и развој „Психоинтегра“. Области на интерес и делување: Психолошко советување, Психотерапија и Човечки ресурси. Aвтор на психолошки текстови кои помагаат во продлабочување на увидот во сопствената личност и поттикнуваат градење вредности и вештини за поисполнето и задоволно живеење. Поаѓа од идејата дека личната среќа започнува од контактот со себе и се остварува низ контактот со околината.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *