Кратко видео со моќна порака за дискриминацијата

“Tzafar”, е краток филм на грчкиот режисер Nancy Spetsioti кое ни зборува за секојдневните постапки на дискриминација и расизам кои толку често се случуваат што се сметат за нормални. Ова е моќно видео со многу значајна порака кое вреди да се погледне.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.