Мали лаги кои секој од нас барем еднаш ги изговорил: утре почнувам со вежбање

„Радо би дошол со тебе, но во гужва сум“, „Доаѓам за пет минути“. Овие лаги се користат кога сакаме да се извлечеме од незгодните ситуации, но не сакаме некого да повредиме.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.