Мажите и стравот

Мажите можеби се „најсилниот пол“, но тие не се имуни на грижите и стравовите, иако за нив и многу малку зборат. Околу 37% од нив се плашат од ќелавост, 13% од нив имаат кошмари дека ќе им испаднат забите, а на првото место од сите фобии им е стравот од висина. Пишува Men’s Health.

avg-guy-oct-graphic
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.