Очите ги откриваат емоцииите (инфографик)

Кои емоции вие ги криете? Без разлика на тоа колку се трудите, големи се шансите дека во вашите очи можат да се прочитаат сите емоции. Погледнете го овој одличен инфографик наречен „The Tell-Tale Eye кој ни покажува на кој начин можете да ги прочитате емоциите во туѓите очи…

Очите ги откриваат емоцииите (инфографик)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.