Подобрување на критичкото мислење

Секојдневно пред нас стои море од одлуки, и невозможно е да донесеме правилен избор секој пат. Но, постојат начини за зголемување на шансите, а еден од нив е критичкото мислење.Психолог, едукант на семејна и системска психотерапија.
Лиценциран од Комора на психолози на РМ.
Претседател и основач на Здружение Психоинтегра.
Работно искуство во областа на клиничката психологија. Советувач во психолошко советувалиште на Здружение Доверба и координатор на проекти од областа на зависностите и психодијагностиката.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *