Погледни нагоре

Прогласено за број 1 инспиративно видео за 2014 година, е лекција за светот во кој сите наоѓаме полесен начин за комуникација, но резултира со сè повеќе осамени луѓе. Целта на видеото не е да се забрани употребата на телефоните и социјалните мрежи, туку да се најде баланс. На децата им е потребно квалитетно поминато време со родителите и нивната љубов без таблетот. Да се осигураме дека животот го живееме будни, наместо живеење на животот преку екранот од мобилниот телефон.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.