Разорната моќ на зборовите

Жалосно е тоа што многу луѓе кажуваат непромислени коментари за депресијата, анорексијата и другите видови на чувствителни теми без да сфатат колку болни можат тие да бидат за соговорникот. 20-годишната илустраторка, артистка на стрипови и феминистка Катаржина Бабис ја покажува разорната моќ на зборовите и начинот на кој тие влијаат врз голем број на луѓе со овие проблеми. Погледнете.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.