Семејно насилство – живот во страв!

Анимирано видео направено поради проблемите со семејното насилство во арапскиот свет го демонстрира бруталното однесување…

Без разлика во која точка на светот, семејното насилство не смее да се толерира! Не дозволувајте на вашето дете, детето од вашето соседство, детето на вашите пријатели, роднини да му биде одземено детството и до крајот на неговиот живот да носи лузна, длабоко во неговата личност. Да се избориме заедно против семејното насилство! ПРИЈАВЕТЕ!

За повеќе информации и контакт, кликнете ТУКА.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.