Stacey Kramer – „Подарок“

Stacey Kramer накратко ја раскажува нејзината борба, со како таа го нарекува, нејзиниот „подарок“. Тумор на мозокот кој целосно и го променил животот. И како што вели, иако не би го посакала овој подарок на никој друг, сепак не би го менувала своето искуство. Во нејзиното 3 минутно видео таа препорачува: „Следниот пат кога ќе се соочите со нешто неочекувано, непосакувано и неизвесно, имајте предвид дека тоа можеби е само подарок“.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.