Tag: , ,

Главните верувања како креатори на нашиот живот

Верувањата и однесувањата се исклучително значајни за личноста бидејќи во...

Дали ако постојано сме зафатени ќе сме и посреќни?

Дали ако постојано сме зафатени ќе сме и посреќни?

Луѓето не сакаат да им биде здодевно и ќе направат речиси сè за да бидат...

Негативни автоматски мисли

Со тоа што ги идентификувате и разобличувате негативните автоматски мисли,...