Tag: , , , ,

Кои се позитивните ефекти врз мозокот од свирењето на инструмент

Anita Collins го објасува „огнометот“ кој се активира во мозокот на музичарите...

Дали ако постојано сме зафатени ќе сме и посреќни?

Дали ако постојано сме зафатени ќе сме и посреќни?

Луѓето не сакаат да им биде здодевно и ќе направат речиси сè за да бидат...

Смирениот ум: 5 чекори како побрзо да се релаксирате

Смирен ум: 5 чекори како подобро да се релаксирате

Сите ние се грижиме во врска со работата, парите, нашето здравје, децата......

Моќта на мислите

Моќта на мислите и нивната способност да предизвикуваат физички промени...