Tag: , , , , , , , , , , ,

Насилство во тинејџерските врски

Насилство во тинејџерските врски

Нездравите врски може да започнат многу рано и да траат доживотно....

Лоши идеи за време на лутина

Лоши идеи за време на лутина

Чувството на бес и лутина може да ги попречат способностите за извршување...

4 Области на предизвик за сите тинејџери

4 области на предизвик кај сите адолесценти

Многу е важно за родителите во оваа ера на брз технолошки развој и развој на...