Tag: , , , ,

Детска амнезија: Моментот од кога почнуваме да ги забораваме нашите најрани спомени

Детска амнезија: Моментот кога почнуваме да ги забораваме нашите најрани спомени

Едно ново истражување покажува дека детската амнезија настанува околу...