Tag: , , , ,

Успешна конфронтација според Simon Sinek

Многу луѓе се плашат од директна конфронтација со околината. Токму затоа,...

Како до асертивната комуникација?

Да се биде асертивен, всушност значи да се биде самоуверен, личноста да се...