Tag: , ,

Аутизам

Аутизам – предизвик на современото живеење

На семинарот, акцент ќе биде ставен на работата со оваа проблематика во...

Аутизам - тоа што го знаеме (и сеуште не го знаеме)

Аутизам – тоа што го знаеме (и сè уште не го знаеме)

Во овој смирен говор, исполнет со факти, генетичарот Wendy Chung го споделува она...

Што е аутизам?

Што е аутизам?

Личност со аутизам чуствува љубов, среќа, тага и болка исто како и...