Tag: , , ,

Дали претеравме со романтизирање на болестите во името на толеранцијата на различностите

За жал, човештвото до сега многупати докажа дека поставувањето здрава...

Гушкањето има неверојатно влијание во борбата со болест, стрес и депресија

Психолозите спроведуваат нови истражувања кои покажуваат колку...

Научни студии кои ќе ви ја вратат „вербата во луѓето“

Научни студии кои ќе ви ја вратат „вербата во луѓето“

Со насилството, војните, дискриминацијата и омразата се среќаваме секој...