Tag: , , , , , , , , ,

Значење и развој на критичкото мислење

Мозокот е орган кој може да размслува и е само-свесен. Не само што е...

Мали лаги кои секој од нас барем еднаш ги изговорил: Денес почнувам со вежбање

Мали лаги кои секој од нас барем еднаш ги изговорил: утре почнувам со вежбање

„Радо би дошол со тебе, но во гужва сум“, „Доаѓам за пет минути“. Овие лаги...