Tag: , , , , , ,

Уметноста на психотерапијата

Станува збор за збир вештини, техники и знаења, поврзано со (ре)едукација на...

психоинтегра

Да учиме за себе од другите

„Психоинтегра“ во соработка со ДУЦОР „Партенија Зографски“ од Скопје...

Невро Лингвистичко Програмирање (НЛП)

НЛП моделот е склоп на моќни техники за стекнување вештини кои може да ги...

Свесно родителство: кои се најчестите родителски грешки

Lori Petro е едукатор за родители која особено се осврнува на ефективната...

Справување со бесот

Справување со бесот

Ако бесот го гледаме како енергија на која и е потребно да се изрази, ние...

10 начини на кои можете да завршите повеќе работи, почнувајќи од денес

Сакате да бидете попродуктивни? Обидете се да го сторите тоа на наредниве 10...