Tag: , , ,

Дали играњето видео игри не прави попаметни

Дознајте од следното видео дали

Играњето игри ви го зголемува мозокот

Играњето игри ви го зголемува волуменот на мозокот

Ова докажува дека определени делови во мозокот може да бидат третирани со...