Tag: , , ,

За нашите родители, секогаш ќе останеме деца..

За нашите родители секогаш ќе останеме деца

Животот често ни диктира брзо темпо, меѓутоа прегратките се брзи, а исто...

Среќните моменти од животот завршуваат...

Среќните моменти од животот завршуваат…

Среќните моменти од животот завршуваат и токму затоа опуштете се, живејте...