Tag: , , , , ,

Хистерично (хистрионично) растројство на личноста

Секој од нас, во животот некогаш посакал да биде во центарот на вниманието. И...

Како создаваме негативни слики и предрасуди за „непријателите“?

Сликите за непријателот го искривуваат нашето мислење влијаејќи врз нашите...