Tag: , , , ,

Емоцијата која трае 240 пати подолго од останатите

Емоцијата која трае 240 пати подолго од останатите

На која емоција и треба приближно 4 дена за да помине и зашто?

Социјалниот конформизам трае три дена

Добро познато е дека луѓето се под силно влијание на луѓето околу себе....