Tag: , , , ,

Психологијата на лажењето

Психологијата на лажењето

Како можете да откриете кога некој ве лаже?

Како да препознаете дека некој ве лаже?

Во ова кратко и интересно видео можете да видите и научите како да ги ловите...

Говорот на телото ја обликува вашата личност

Говорот на телото ја обликува вашата личност

Говорот на телото влијае на сликата која оставаме за нас кај другите луѓе,...