Tag: , , , , , , , ,

Бебето ги впива звуците, а преку игрите ќе му се збогати и јазикот

Бебето ги впива звуците, а преку игрите ќе му се збогати и јазикот

Вежбање преку игра: Едноставни вежби, кои се всушност дел од игрите и...

Што е аутизам?

Што е аутизам?

Личност со аутизам чуствува љубов, среќа, тага и болка исто како и...

Прикаска за мајка што не сакала да чека

Приказна за мајката која не сакала да чека

Ако имате било какви грижи, веднаш однесете го вашето дете на специјалист,...

Потеклото на јазикот: Неандреталците може биле способни да зборат

Потеклото на јазикот: Неандреталците можеби биле способни да зборуваат

Научниците верувале дека Неандреталците кои живееле на земјата пред...