Tag: , , ,

Живот во боја: Далтонисти со помош на очила за прв пат ги гледаат боите

Живот во боја: далтонисти со помош на очила за прв пат ги гледаат боите

Далтонизмот го имаат околу 300 милиони луѓе ширум светот, а новите очила им...