Tag: , , ,

Феноменот дежа ву: Мистерија која сите барем еднаш сме ја доживеале

Феноменот дежа ву: Мистерија која сите барем еднаш сме ја доживеале

Додека едни тврдат дека дежа ву е последица на потисната меморија, други...