Tag: , , , , , , , , ,

Џо Фрост: Како најдобро да се справите со одредени проблеми во родителството

Џо Фостер (Jo Foster) e една од најпознати и најдобрите експерти во светот во...

Разбирање и справување со Тантруми кај деца

Тантрумите се едни од најголемите предизвици за родителите во...

ReMoved-psihologija.com.mk

ReMoved

Филм во кој е иако е невозможно да се разбере животот и емоциите на детето...

Заштеда на време

Заштедете време

Фирма за осигурување неодамна направи емотивна реклама

За нашите родители, секогаш ќе останеме деца..

За нашите родители секогаш ќе останеме деца

Животот често ни диктира брзо темпо, меѓутоа прегратките се брзи, а исто...

Како да воспоставите позитивна комуникација со своето дете и зошто е таа толку значајна?

Позитивното комуницирање со децата им помага да развијат самодоверба,...

International Kids Academy

International Kids Academy

...the future belongs to those who belive

Погледни нагоре

Погледни нагоре

Прогласено за број 1 инспиративно видео за 2014 година

Живот во боја: Далтонисти со помош на очила за прв пат ги гледаат боите

Живот во боја: Далтонисти со помош на очила за прв пат ги гледаат боите

Далтонизмот го имаат околу 300 милиони луѓе ширум светот, а новите очила им...

Пижама забава: идеално време за да го поминете со пријателите

Пижама забава: идеално време за да го поминете со пријателите

Преспивањето кај пријателите е нешто што е добро и за родителите и за...