Tag: , , , ,

Успешна конфронтација според Simon Sinek

Многу луѓе се плашат од директна конфронтација со околината. Токму затоа,...

Ослободување преку директност

За да бидеме директни, често потребна ни е храброст – храброст да бидеме...