Tag: , , , , ,

Зашто ни е убаво кога слушаме тажна музика?

Зошто се чувствуваме пријатно кога слушаме тажна музика

Тажната музика предизвикува контрадикторен микс на емоции кои се пријатни...

Не заборавајте го хуморот

Хуморот помага да погледнеме на проблемите и тешкотиите од поинаков агол,...