Tag: , , , ,

Дехидрацијата, не доволното внесување на протеини и не доволниот сон се криви за неконтролираниот глад

Кои се причините за неконтролиран глад?

Прескокнувањето на појадокот ја пореметува рамнотежата на шеќерот во...