Tag: , , , , , , , , ,

Џо Фрост: Како најдобро да се справите со одредени проблеми во родителството

Џо Фостер (Jo Foster) e една од најпознати и најдобрите експерти во светот во...

Разобличување на Предрасуди за Депресијата

Група млади луѓе зборуваат за своето лично искуство со депресијата...

Психологијата како професија (инфографик)

Студентите развиваат сестрано познавање вклучувајќи користење на научен...

Жените со попреченост имаат поголема веројатност да доживеат насилство

Жените со попреченост имаат поголема веројатност да доживеат насилство

Оваа активност е дел од кампањата „16 дена активизам против насилство врз...