Tag: , , , ,

Навики и однесување на емоционално интелигентни луѓе (кои секој може дa ги развие)

Разбирањето на своите емоции е одлично, но и не многу корисно ако не се...

Емоционална интелегенција

Работилница на тема ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА: есенцијален дел од личниот развој и унапредувањето на квалитетот на живеењето

Здружението за едукација и развој ПСИХОИНТЕГРА Скопје, организира...

Емоционална интелигенција: што претставува и како се развива?

Денес луѓето знаат дека за да се биде среќен и успешен, општата...