Tag: , , ,

Господин и Госпоѓа емоционални вампири: 7 типови на луѓе кои си го прават животот тежок

Господин и Госпоѓа емоционални вампири: 7 типови на луѓе кои си го прават животот тежок

„Господин Негативен“ ги гледа само лошите работи, госпоѓа „Немам среќа“...

Справување со бесот

Справување со бесот

Ако бесот го гледаме како енергија на која и е потребно да се изрази, ние...

Очи за убавото

На крајот на краиштата една од работите кои ни преостануваат, а е особено...