Tag: , , , , , , , ,

Едноставени навики за одржување на менталното здравје

Сите ние, повремено, сме жртви на динамичниот живот. Жонглирајќи со десетици...

Промена на само четири животни навики би спречила 80% од инфарктите

Промена на само четири животни навики би спречила 80% од инфарктите

Мажите сè повеќе се наклонети кон срцевите болести, но речиси четири од пет...