Tag: , , , , , , , , ,

Значење и развој на критичкото мислење

Мозокот е орган кој може да размслува и е само-свесен. Не само што е...

Кога ќе се разочараме од саканите: поуки од „Малиот принц“

Малиот принц се спушти на земјата бидејќи неговата љубов од соништата го...