Tag: , , ,

Господин и Госпоѓа емоционални вампири: 7 типови на луѓе кои си го прават животот тежок

Господин и Госпоѓа емоционални вампири: 7 типови на луѓе кои си го прават животот тежок

„Господин Негативен“ ги гледа само лошите работи, госпоѓа „Немам среќа“...