Tag: , , , , , ,

10 работи кои што треба да ги знаете во врска со психологијата

10 работи кои треба да ги знаете во врска со психологијата

Дали сега почнувате да ја изучувате психологијата? Може ви изгледа како...

Психолошки концепт на здравјето, здравствена психологија

Психолошки концепт на здравјето, здравствена психологија

Според психолошкиот концепт на здравјето постои јасна поврзаност помеѓу...