Tag: , , ,

Скенирањето на мозокот покажува зашто еден од шест луѓе во зима е тажен

Скенирањето на мозокот покажува зашто еден од шест луѓе во зима е тажен

Ново истражување открива зашто толку многу луѓе се под влијание на зимското...