Tag: , , , , , , ,

Емоционална злоупотреба во врска

Емоционална злоупотреба во врска

емоционалната злоупотреба или емоционално насилство може да се јави во...

Жените со попреченост имаат поголема веројатност да доживеат насилство

Жените со попреченост имаат поголема веројатност да доживеат насилство

Оваа активност е дел од кампањата „16 дена активизам против насилство врз...

Насилство меѓу тинејџерите

Насилство меѓу тинејџерите

Кои се предупредувачките знаци за насилството меѓу младите? Разбирањето на...

Зошто постојано одбираме погрешни партнери?

Зошто постојано одбираме погрешни партнери?

Сите познаваме пријатели кои раскинуваат на секои два месеци, само за да...