Tag: , , ,

Како ги бираме љубовните партнери/ки?

Еден од најспецифичните аспекти во изборот на партнери/ки е што луѓето не...

Подобрување на критичкото мислење

Подобрување на критичкото мислење

Невозможно е да донесеме правилен избор секој пат

Започни денес

Започни денес

Никој не може да се врати назад и да започне сè одново, но сите можат...

Опасноста од споредбеното купување

Опасноста од споредбеното купување

Cannon или Nikon? Apple или PC? Дали навистина има голема разлика? Не, не толку колку...

Дали поставувате превисоки очекувања од себе

Високите очекувања и барања од себе, најчесто се засноваат на крути правила...

Психологија на боите (инфографик)

Боите силно влијаат на начинот на кој ги перципираме работите околу себе.

Поигрување со слободата

Има ли позначајно нешто од човековата слобода на избор и уважување на...